Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiLOCALIZARE:  in Sibenik, aproape de port, inconjurat de mare. Centrul istoric al Sibenik-ului parte din patrimoniul UNESCO este la numai 3,3 km de hotel, Aeroportul International SPlit este la 47 km de hotel. Cele mai apropiate plaje: Banj la 2,1 km, Solaris Family Beach - 2,7 km, Solina Beach la 3 km. Obiective turistice in zona: Aquarium Sibenik la 1,4 km, 


FACILITATI HOTEL:  hotelul este unul modern, de lux, renumit pentru restaurantul sau la etaj superior cu vedere panoramica asupra Marii Adriatice si a orasului vechi Sibenik. Acesta pune la dispozitia turistilor: conexiune la internet wireless,  4 baruri , 2 piscine, centru SPA/Wellness cu hammam, 2 saune, sala de fitness, parcare, exchange, sali de evenimente. 


FACILITATI CAMERE:  camerele sunt ultra-moderne, luxoase, cu design deosebit si sunt echipate cu: balcon (majoritate au vedere la mare), TV LCD prin satelit, telefon, aer conditionat, seif, mini bar, baie cu dus sau cada, uscator de par, halate de baie.


*Nota informativa:  Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Localizare