Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiAceastă proprietate este la 9 minute pe jos față de plajă. Cascadas Family Resort se află in Sunny Beach, la doar 9 minute de mers pe jos de cea mai apropiată plajă. Oferă 3 restaurante si 10 piscine in aer liber cu baruri, precum si unități de cazare cu terase individuale cu vedere la piscină sau la grădină. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la internet WiFi in toate zonele.

Fiecare unitate de cazare de la Cascadas Family Resort oferă aer condiționat. Unele unități sunt dotate cu facilități de bucătărie și aparat de cafea. Printre facilitățile disponibile se numără TV cu ecran plat cu canale prin cablu si o mașină de spălat.

In plus, proprietatea are un centru spa și de wellness cu facilități de hidromasaj si baie de aburi, precum si un centru de fitness. Există un parc cu tematică ecologică, unde sunt disponibile plimbări cu ponei, 2 mici parcuri acvatice si program cu animatori si evenimente pentru copii in fiecare zi. Proprietatea asigură facilități de conferințe.

In apropiere puteți găsi o stradă comercială cu 2 hipermarketuri, o farmacie si un bancomat. Aeroportul Internațional Burgas este la 25 de minute de mers cu mașina.

Localizare