Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiHotelul a fost construit in 2012 pe  plaja din Siteler si este situat la 120 km de aeroportul Milas din Bodrum, 90 km de aeroportul Dalaman si 5 km de centrul statiunii Marmaris.
Hotelul se intinde pe o suprafata de 9500 m2 si este deschis in perioada mai-octombrie.

Hotelul are o capacitate de 189 de camere

Standard Land view: sunt 66 de camere de 26 m2 si sunt dotate cu: 1 pat dublu sau 1 pat dublu si un pat single sau cu 2 paturi single, baie cu dus si WC, telefon direct, aer conditionat si incalzire centralizate, TV satelit, uscator de par, minibar, gresie, seif (contra cost), balcon. Nu au vedere la mare.

Curatenia se face zilnic iar prosoapele si lenjeria se schimba de 3 ori pe saptamana.

Standard Sea Side view: sunt 120 de camere de 26 m2 si sunt dotate cu: 1 pat dublu sau 1 pat dublu si un pat single sau cu 2 paturi single, baie cu dus si WC, telefon direct, aer conditionat si incalzire centralizate, TV satelit, uscator de par, minibar, gresie, seif (contra cost), balcon. Au vedere partiala la mare.

Curatenia se face zilnic iar prosoapele si lenjeria se schimba de 3 ori pe saptamana.

Standard room direct sea view (junior suite): sunt 3 camere de 52 m2 formate din 2 incaperi cu usa intre ele, una cu un pat matrimonial si cealalta cu 1 sofa, baie cu dus si WC, telefon direct, aer conditionat si incalzire centralizate, TV satelit, uscator de par, minibar, gresie, seif (contra cost), balcon. Au vedere la mare. 

Curatenia se face zilnic iar prosoapele si lenjeria se schimba de 3 ori pe saptamana.

All Inclusive

Fara plata: baie turceasca, sauna, centrul fitness,darts, miniclub, muzica live, animatie.    

Cu plata: bauturile alcolice de import, bauturile imbuteliate, fresh-ul de fructe, inghetata, centrul SPA, biliard, masaj, coafor, inchiriere de masini, spalatorie, doctor, minimarket, sporturi nautice, internet, sala de conferinta si echipamentul aferent (retroproiector, microfon, DVD-VCD, sonorizare), . 

Nu sunt acceptate animalele de companie.

Sectiune privata cu nisip si pietricele la intrarea in mare.

Prosoape de plaja, sezlonguri, saltele si umbrelute gratis.

1 piscina principala de 250 m2 si o piscina pentru copii de 20 m2.

Programe de animatie pe tot parcursul zilei si serii, mini club

Localizare