Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiLOCALIZARE:   in mijlocul unei paduri de pin, aproape de mare (la 150 metri), in complexul Solaris, la 6 km de Sibenik.


FACILITATI:  in complex exista urmatoarele facilitati: 2 piscine exterioare, 1 restaurant - Sibinium, terasa, conexiune la internet wireless, bar, parcare, mini golf, terenuri de tenis, fotbal, baschet, Aqua park cu tpoogane, centru SPA/Wellness, disco la 2 km de camping, exchange, magazine, inchiriere masini. Este permis accesul cu animale de companie.


FACILITATI CAMERE:  Mobile Homes 4 + 2 au 32 mp, dispun de 2 dormitoare ( unul cu pat matrimonial si unul cu 2 paturi twin ), living cu bucatarie, canapea tip coltare care este extensibila, 2 bai cu dus si toaleta, aer conditionat/incalzire, TV prin satelit, terasa cu masa si scaune, acces la internet.


*Nota informativa :  Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Localizare