Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Aflată la doar cativa pasi de malul mării, Armonia oferă o zonă de plajă, o piscină in aer liber cu tobogane, precum si facilităti spa. Are camere cu aer condiționat, TV și balcon privat.

Toate camerele proprietății Armonia Holiday Village & Spa sunt echipate cu minibar și cutie de valori. Unele camere au vedere panoramică la Marea Egee.

Restaurantul principal serveste un bufet pentru mic dejun, pranz si cină. Restaurantul à la carte oferă o gamă largă de preparate traditionale turcesti, precum si specialităti internationale. Armonia Holiday Village & Spa oferă conceptul all-inclusive-plus, anume mancăruri și băuturi disponibile nonstop.

Facilitățile spa includ saună, baie turcească și sală de fitness. Se pot asigura și servicii de masaj. Oaspetii au la dispoziție diverse forme de divertisment pe tot parcursul zilei, inclusiv jocuri acvatice, activităti sportive, spectacole si muzică live. Există si un loc de joacă pentru copii.

Aflată la doar 23 km de centrul orasului Bodrum, proprietatea Armonia Holiday Village & Spa este la 53 km de Aeroportul Milas-Bodrum. Oferă o parcare privată gratuită.

Harta