Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiLocalizare:
Aquarius Exclusive este localizat in Agia Pelagia, la 18 km de orasul Heraklion. Distanta fata de plaja este de 8 minute.
Facilitati:
-piscina
-parcare
-gradina
-camere family si pentru nefumatori
Restaurant:
-Main Restaurant
-Snack Bar
-Bar/ Cafe
Tipuri de camere:
Toate tipurile de camere dispun de uscator de par, seif, TV, aer conditionat, wifi.
-Apartament Standard 43m2: acest tip de apartament dispune de o sufrageriecu cu canapea extensibila si un dormitor cu pat double si o canapea extensibila. Capacitatea maxima de patru persoane
-Apartament Superior 45m2: acest tip de apartament dispune de o sufragerie cu canapea extensibila si un dormitor cu un pat double si o canapea extensibila. Capacitatea maxima de patru persoane.
-Suita Family 48m2: acest tip de suita dispune de o sufragerie cu doua canapele extensibile si un dormitor cu un pat double si doua canapele extensibile. Capacitatea maxima de trei persoane
-Double or Twin Standard 40m2: acest tip de camera dispune de doua paturi single, iar capacitatea maxima de doua persoane.
 
*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Localizare