Schimba datele

Oferte

Descrierea hoteluluiDescriere: Hotelul Alykanas Village ofera o selectie de camere, studiouri si studiouri bine dotate apartamente pentru familii sau grupuri de pana la 5 persoane. Un restaurant tip bufet, doua baruri, numeroase piscine si un parc acvatic pentru copii.

Localizare: Situat la doar 20 m de plaja cu nisip, in inima orasului Alykanas si la aproximativ 20 km de aeroportul Zakynthos.

Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera urmatoarele: aer conditionat/incalzire individuala (gratuit), Wi-Fi (gratuit), linie directa telefon, seif (contra cost), TV cu ecran plat (satelit canale), frigider, baie privata cu cabina de dus, uscator de par, balcon/terasa, serviciu de menajera (de 6 ori pe saptamana), schimbarea prosoapelor (la fiecare 2 zile), schimbarea lenjeriei (la fiecare 3 zile), serviciu de spalatorie (contra cost).

Facilitati hotel: Receptie 24 de ore, lounge, hol, camera pentru bagaje, Wi-Fi in zonele publice (gratuit), 4 piscine exterioare, sezlonguri si umbrele (gratuit la piscine, cu taxa la plaja), terasa, amfiteatru, gradina, la fata locului parcare (gratuita), doctor de garda (contra cost).

Web site: https://alykanasvillage.gr/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
-  3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
-  4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.


Localizare