Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei

Home Ghidaj Turistic

Ghidaj Turistic

             Alege să petreci zile de încântare în MARAMUREȘ!!!

         tourist

       Agenția Kristakis Travel, singura agenție locală care promovează autenticul și simplitatea locurilor și oamenilor din mândrul Maramureș voievodal sau istoric, oferă asistență turistică și ghidaj turistic pentru a te încânta  privind și simțind farmecul acestor  minunate meleaguri. 

          Maramureș, un ținut unic din nordul Romaniei, a păstrat cu grijă și în mod distinctiv  cultura, stilul de viață  și tradițiile tăranului din trecut. În timp ce România este în curs de a se alinia din punct de vedere economic și social cu restul Europei, Maramureșul rămâne o mărturie a valorilor tradiționale, a unei ere romantice a simplității, a unei mândrii și a unor valori morale de care mulți dintre noi pot doar să citească sau să audă de la bunici. (Sursa: Consiliul Județean Maramureș) 

      Motive să vizitezi Maramureșul îndrumat de către agenția noastră:

  • incursiuni  la obiective turistice și  culturale unice în lume,
  • vizite la meșteri și creatori populari sau case tradiționale, 
  • participi la muncile câmpului și la sărbătorile locului,
  • te îndrumăm către trasee la pas, cu căruța sau cu bicicleta,
  • iți vorbim despre istoria și legendele locurilor,
  • rămâi fără glas  de sălbaticia Văii Vaserului străbătând-o cu celebrul Tren cu lemne Mocanița, 
  • te îmbraci sau îți cumperi straie tradiționale de la creatori populari autentici. 

 

II-cimitir-vesel-002     II-memorial-042